De schietsportvereniging in Noord-Limburg waar op
ieder niveau de schietsport beoefend kan worden.

SV de Grensstreek

Met een "doel" voor ogen!Informatie

Enige informatie over s.v. de Grensstreek:

Van begin af aan heeft de vereniging de doelstelling gehad om de schietsport op 10 meter, de luchtschietsport in het bijzonder, een warm hart toe te dragen. Zij doet dit dan ook middels trainingen welke wekelijks gehouden worden. Tijdens deze trainingen wordt vooral de jeugd intensief begeleid.

Verenigingswapens:

De vereniging beschikt over een aantal wapens die gebruikt kunnen worden door de leden en aspirant-leden die (nog) geen eigen wapen bezitten. U bent dus niet verplicht om zelf meteen een wapen aan te schaffen. Diegene welke gebruik maakt van verenigingswapens is het niet toegestaan veranderingen aan een wapen door te voeren welke een positieve bijdrage aan hun prestatie hebben. Deze schutters worden dringend verzocht een eigen wapen aan te schaffen.

Informatiefolder:

De informatiefolder van de vereniging kan hier gedownload worden. Klik op onderstaande afbeelding van de folder

informatiefolder dgr

Jeugd:

S.v. De Grensstreek heeft een jeugdafdeling. Vanaf ongeveer 12 jaar kunnen jeugdleden worden aangemeld. De minimum leeftijd is niet exact aan te geven. Voor een deel hangt dat af van de lichaamsbouw van een jeugdige. Is een kind tenger gebouwd dan kan geadviseerd worden om nog een jaartje te wachten. Jeugd schiet op de donderdagavond van 19.30 – 20.30 uur (tot 21 jaar). Er wordt niet alleen binnen de eigen vereniging geschoten. Er zijn ook contacten met andere verenigingen in het District die een jeugdafdeling hebben. Voor onderlinge wedstrijden wordt ook deelgenomen aan de jeugdcompetitie van de KNSA. Mocht u na het lezen van deze beknopte informatie belangstelling hebben gekregen voor de schietsport, komt u dan gerust naar onze vereniging. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen die u over de schietsport wilt stellen. Op donderdagavond zijn er altijd bestuursleden aanwezig die u informatie kunnen geven.

Mindervalide schutters:

De schietsport is een sport welke uitermate geschikt is om door gehandicapten beoefend te worden. De vereniging heeft tijdens de nieuwbouw van hun “Schietsportaccommodatie s.v. de Grensstreek” voorzieningen getroffen om de schietsportaccommodatie geschikt te maken voor gehandicapten. Zij heeft niet alleen het gebouw toegankelijk gemaakt voor de mindervalide sportschutters, maar ook de schietpunten, het sanitair en de inrichting zodanig aangepast dat mindervalide sporters zich zonder extra hulp door het gehele gebouw kunnen bewegen.

Informatie over wedstrijden en competitie' s:

Schutters met een geldig schietpaspoort kunnen deelnemen aan door de KNSA en/of KLSB georganiseerde wedstrijden, zoals Nederlandse/Limburgse Kampioenschappen, Districts Kampioenschappen, Afdelings Kampioenschappen, Bondsfeesten en Open Wedstrijden. Deze wedstrijden worden door het gehele land gehouden, door onze schutters wordt het meest geschoten binnen ons eigen district KNSA District 4 (Limburg, Brabant en Zeeland), KLSB (Noord-Limburg).

Contactadres:

Voor adres volg deze link...... of kom op donderdagavond naar onze accommodatie!

Tel: 06-2290 7350 voor PR informatie 

 

inlog-icon

sponsorklikssponsorkliks

   
Copyright © 2019 - s.v. De Grensstreek Belfeld - All Rights Reserved.