De schietsportvereniging in Noord-Limburg waar op
ieder niveau de schietsport beoefend kan worden.

SV de Grensstreek

Met een "doel" voor ogen!

Laatste nieuwsSuccessen Sportschutters tijdens NK 2022 in Arnhem

2022 07 04 Nieuwsbericht NK Luchtgeweer Manon Manon Nederlands Kampioen 2022 bij de Dames Senioren

Afgelopen zondag wist Manon zich te plaatsen voor de finale bij de dames Senioren, in de Discipline Luchtgeweer. Door als eerste te eindigen n de regulaire wedstijd met een score van 617.4 ringen, met een gemiddelde van 10.3 ringen. Door als eerste geplaatst te zijn in de finale was de verwachting hoog, maar door goede concentratie vooraf kon ze ontspannen aan de finale beginnen. Na de eerste 5 schoten in de finale was de druk hoog geworden met zelfs een onverklaarbare 8.8 schot ertussen, waarna ze op plaats 5 stond. Door zich weer te herpakken in de 2e serie was de achterstand al snel tot 0.2 op de nr.1 terug gekomen. Daarna was het een vaste score van goede schoten, waardoor ze haar voorsprong niet meer weggaf. Met een ruim verschil van 1.8 ringen wist ze als 1ste te eindigen, met een score van 246.3 ringen. Met deze score wist ze het huidige Nationale Record te verbeteren met 0.1 ringen.

2022 07 04 Nieuwsbericht NK Luchtgeweer Danny Danny 3e plaats bij de Veteranen 

Ook vader Danny Smeets wist eremetaal te bemachtigen, door een 3e plaats te bemachtigen bij de Veteranen op het Nederlands kampioenschap in Arnhem. In de wedstrijd die niet al te lekker liep, was de score 376.2 ringen en was het net genoeg om als 8ste en laatste in de finale te komen. In de Finale waar degene met de sterkste zenuwen de meeste kansen heeft, kwam dit goed van pas. Door een sterke finale te schieten wist Danny zich van plaats 8 tot de Bronzen plak te schieten en als 3e te eindigen. Zo was het een geslaagd weekend voor de familie Smeets

Koen in de Finale

Op zaterdag moesten ook nog 2 Junioren van S.V. de Grensstreek aan de bak in Sporthal Valkenhuizen in Arnhem. Koen Cuijpers en Demi Holthuijsen. Koen die vorig jaar nog het podium haalde om als 2e te eindigen, had hoge verwachtingen. Helaas was de start niet zo goed maar wist hij zich razendsnel herstellen in de wedstrijd en alsnog als 3e te eindigen met een score van 379.7 wat finale inhield. De finale zat vol spanning bij alle finalisten en waren de scores niet al te hoog, ook voor Koen was dit het geval. Helaas kwam Koen deze keer niet verder als een 5e plaats in de finale bij de Junioren B Heren.

Demi in de Finale

Demi moest haar titel verdedigen bij de dames Junioren A. Met een scoren van 592.6 ringen was ze niet tevreden maar wist ze wel de finale te behalen om als 3e geplaatst te zijn hiervoor. Alleen kwam ze te laat in de goede schoten terecht, waardoor de gemaakte achterstand niet meer ingehaald kon worden. Met een 5e plaats deze keer moest ze genoegen nemen.

Delano maakt opwachting bij Heren Senioren

Delano Hendriks mocht zijn opwachting maken bij de Heren Senioren op Zondag. De opzet was om ervaring op te doen en lekker te schieten en te kijken hoever hij kon komen. Met normale training score wist hij toch als 18 te eindigen, wat een zeer goed resultaat is. De score van 567.2 ringen was een score om tevreden over te zijn bij zijn primeur bij de Heren Senioren.

inlog-icon

sponsorklikssponsorkliks

   
Copyright © 2019 - s.v. De Grensstreek Belfeld - All Rights Reserved.