De schietsportvereniging in Noord-Limburg waar op
ieder niveau de schietsport beoefend kan worden.

SV de Grensstreek

Met een "doel" voor ogen!

Aktiviteitenkalender

<<  <  Oktober 2020  >  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Laatste nieuwsNominaties "van Gool Trofee" en "Mans Lejeune Award" 2014

 Nominatie Mans Lejeune Award 2014 "Waarom valt "s.v. de Grensstreek" zo positief op en in het bijzonder het afgelopen jaar, is een vraag die diverse organisaties zich hebben afgevraagd. Het antwoord hierop is door deze organisaties zelf gegeven door s.v. de Grensstreek te nomineren voor de Mans Lejeune Award 2014" als succesvolle organisatie en voor de "van Gool Trofee" als "Sportploeg Venlo 2014".

Daarnaast is "de Grensstreek" afgelopen jaar erkend als Topsportvereniging door TopSport Limburg en als Regionaal Training Centrum door de KNSA (Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie" 

MLA banner genomineerden Mans Lejeune Award.

Het doel van de Mans Lejeune Award is het bekronen van succesvolle teams van gekozen vrijwilligers en aangestelde professionals binnen 'De Vereniging'. De genomineerde organisaties werden beoordeeld op vier hoofdthema's die bij veel verenigingen op dit moment op de agenda staan:

 • 'visie en toekomstbestendigheid';
 • 'strategische communicatie';
 • 'organisatie en bestuur' en
 • 'vernieuwing en verjonging'.

De beoordelingscriteria op deze vier thema's werden op 15 mei jl. tijdens een kick-off symposium in co-creatie met bestuurders, professionals en adviseurs vastgesteld.

De vakjury bestaat uit strategie, media en advies professionals, allen experts op het vakgebied 'vereniging'.
De 10 genomineerde organisaties zijn:

 • Federatie Nederlandse Oudpapier Industriën (FNOI)
 • Koninklijke OnderhoudNL
 • Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU)
 • Naturisten Federatie Nederland NFN
 • Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)
 • Nederlandse Vereniging van Banken (NVB)
 • Platform Promotional Products (PPP)
 • Schietsportvereniging De Grensstreek Belfeld
 • Thuiswinkel.org
 • Unie van Belgische Adverteerders (UBA)

De winnaar van de Mans Lejeune Award 2014 zal op dinsdag 4 november a.s. in het Kyocera Stadion van ADO Den Haag bekend worden gemaakt.

Zie voor meer informatie www.lejeune.nl.

van Gool Sporttrofee VenloVan Gool Trofee:

Het doel van de "van Gool Sporttroffee" is de bekroning voor de beste sporter of sportvereniging van de gemeente Venlo. S.v. de Grensstreek is naast BVC Holyoke in 2014 genomineerd voor deze sporttrofee. De vereniging heeft de nominatie te danken aan de 4 Nederlandse Kampioenschappen die het afgelopen jaar behaald zijn. Tevens heeft S.V. de Grensstreek de nominatie te danken aan het Topsport certificaat, vanuit Topsport Limburg. Dit is gerealiseerd door de goede en stabiele structuur die binnen de vereniging is en het waarborgen van het Eigen en Regionale talent. Daarnaast is ook de uitspraak geweest vanuit de Jury over de Regionale Training Centrum status vanuit de overkoepelende Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie, welke sinds Juni ook in het bezit is van S.V. de Grensstreek. De Belfeldse vereniging is hiermee de eerste Schiet Sportvereniging in Nederland, die deze status van RTC verworven heeft. Hiermee bevestigde de Belfeldse vereniging nogmaals hun vastberadenheid, om als vereniging zowel Recreatief als ook op het hoogst haalbare niveau te willen acteren.

De winnaar van de "van Gool Trofee 2014" zal tijdens het Venlose Sportgala op vrijdag 28 novembera.s. in Domani Venlo bekend gemaakt worden.

inlog-icon

sponsorklikssponsorkliks

   
Copyright © 2019 - s.v. De Grensstreek Belfeld - All Rights Reserved.